FA Cup 2019 Betting

FA Cup 2019 Betting

FA Cup är den största inhemska trofén i engelsk fotboll. Det är en av de äldsta föreningarna fotbollstävlingar i världen och är en stor händelse på   fotbollsmatchning   fans kalendrar.Tävlingen är öppen för alla klubbar ner till nivå 10 i det engelska fotbollsliga systemet. Detta innefattar Premier League , alla nivåer i den engelska fotbollslaget och flera hundra klubbar som anses vara ”icke-liga”. FA Cup-vadslagning är en häftning på online-bookmakare under hela engelsksäsongen tack vare den breda basen av fans som kunde se sitt lag i aktion.

Inhemska tävlingar har säkert potential att vara förutsägbara saker i sina tidiga skeden, men det är inte alltid fallet med FA Cup, vilket alltid ger fotbollsmatchningsfläktar en liten del av krackningsarmaturer varje säsong. Tävlingen verkar aldrig vara utan magisk och underhållande fotboll – oavsett om det är den ödmjuka Luton- staden som spelar ut Norwich City 1-0 i 2013, eller Wigan slår Goliath som är Manchester City 1-0 i finalen – och fortsätter sedan att förvandlas från Premier League ett par dagar senare.

Bästa FA Cup Betting Markets

Liksom många andra fotbollstävlingar, som Premier League eller Champions League finns det alltid en mängd olika valmöjligheter för FA Cup-spel för ivriga punters att utnyttja under hela säsongen. Klassiker, som den enda vinnaren av tävlingen, är tillgängliga, medan många   topp online bookmakers. Nu tillåter du fler exotiska marknader, inklusive möjligheten att bygga dina egna spel.

  • Rätt poäng | Det här är en riktigt intressant marknad, särskilt under de tidigare stadierna av tävlingen. Medan vissa underdogs kan vara turen att ordentligt klara upp mot sina motståndare, är andra mottagare av en allvarlig thrashing – vars poäng kan vara svårt att förutsäga men enormt värdefullt för spelarna.
  • Över / Under mål   | Att placera en Över / Under-satsning, som alla andra, är en risk. När det gäller FA Cup kan det visa sig lite lättare än topplöpning. Skillnaden i standard mellan lag ( t.ex. Premier League vs League 2) bör hjälpa punters att identifiera möjligheter där det kommer att bli stora poängmarginaler.
  • Hörnspel| När det finns en extrem favorit för en konflikt är det alltid värt att kolla in hörnmarknaderna . Håll ett öga på Premier League-lag som klarar sig bra i deras liga – om de står inför ett svagare lag i FA Cup, är chanserna att det finns fler hörn högre. Det finnsmassor av utrymme för värde spel med detta .

FA Cup Betting Tips

  • Strong League Performers   | Om du planerar att integrera FA Cup i din avancerad fotbollsbetsstrategi   se till att fokusera på lag som spelar bra i sin egen liga. Premier League-lag kommer med rätta att vara de allmänna favoriterna . Men om ett lags formulär i sin egen liga är riktigt starkt , så är chanserna att de stämmer riktigt mot en toppnivå. Tänk på detta när en stark artist från Championship kommer upp mot ett svagare Premier League-lag.
  • Starka enskilda spelare / partnerskap   | Att hålla ett öga på individuell spelares prestanda är ett måste. En utkämpare kan påverka fler spelmarknader än praktiskt taget alla andra faktorer i en fotbollsmatch. Notera specifika länk-partnerskap som du känner kan utnyttja ett svagare lagförsvar .
  • Förutsägbara finaler   | Även om du förutser en underdog för finalen kan locka med tanke på deras längre odds, kom ihåg att ett Premier League-lag vinner FA Cup ganska mycket hela tiden. Faktum är att varje FA Cup i över 30 år har vunnits av en toppklassig sidogrupp, så du kanske bättre kan fokusera på det bästa av de korta odds som finns tillgängliga. Nyare bookmakers tenderar att sätta upp mer konkurrenskraftiga erbjudanden.

Förstå FA Cup Odds

FA Cup ger gott om värde för ivriga punters, vars brunt visas genom majoriteten av bookmakare i antingen decimal eller fraktal oddsformat. Ett exempel på fraktionerad odds skulle vara ¼.Det enklaste sättet att förstå detta är: [hur mycket kommer du vinna] / [hur mycket du lägger]. Om fraktionerade odds för din FA Cup-satsning visas fel väg, som 2/7 är dessa kända som odds-on-spel.

Dessa kommer att dyka upp när den satsning du lägger är på en stark favorit . Punters hittar ofta decimalodds lättare att förstå. Allt du behöver göra för att utarbeta dina potentiella vinstermultiplicerar din insats med oddsen. Om du till exempel lägger £ 10 på Arsenal för att vinna FA Cup med decimalt odds på 6 så kommer dina vinster tillbaka till £ 60. Trevlig!

FA Cup 2019 Betting

Tidigare FA Cup-vinnare

ÅrVinnande LagResultatFörlorande lag
2018Chelsea1-0Manchester United
2017Arsenal2-1Chelsea
2016Manchester United2-1Crystal Palace
2015Arsenal4-0Aston Villa
2014Arsenal3-2Hull City